2011. július 27., szerda

Telephelyfejlesztés a régiókban

Pályázat célja: A mikro, kis-, és középvállalkozások infrastruktúrájának fejlesztése; működési helyszínül szolgáló telephely modernizációja, bővítése, új telephelyek kialakítása, telephelyek kihasználtságának növelése, ezáltal a foglalkoztatottsági szint megtartása, növelése.
Részcélok:
·   „A” Beruházási típusú fejlesztés KKV- k részére
·   „B” Nem beruházási típusú fejlesztés mikro-vállalkozások részére
Pályázók köre: A pályázati kiírás „A” részcéljára mikro-, kis- és középvállalkozások, a „B” részcélra mikro – vállalkozások, amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum egy fő volt:
  1. Jogi személyiségű vállalkozás
  2. Jogi személyiség nélküli vállalkozás
  3. Egyéb vállalat
Konzorciumban történő pályázat benyújtására nincs lehetőség.
Támogatás összege:

Igényelhető
támogatás összege
„A”részcél esetén
„B”részcél esetén

Minimum
Maximum
Minimum
Maximum
DAOP-1.1.1/E-11
10 millió Ft
100 millió Ft
5 millió Ft
20 millió Ft
DDOP-1.1.1/D-11
ÉAOP-1.1.1/D-11
KDOP-1.1.1/C-11
KMOP-1.5.3/C-11
NYDOP-1.3.1/D-11
ÉMOP-1.1.1/F-11
10 millió Ft
150 millió Ft

Önrész: A regionális beruházási támogatással megvalósítandó projektekhez az elszámolható költség minimum 25 %-ának megfelelő mértékű, minden állami támogatástól mentes önerőt szükséges biztosítani.
Előleg: Az igénybe vehető maximális előleg mértéke a megítélt támogatás 25%-a.
Támogatás mértéke:
A projekt megvalósításának helyszíne
Támogatás maximális mértéke*


Mikro- és
kisvállalkozás
Középvállalkozás
Közép-Magyarország
Budapest
30%
20%
Pest megye
40%
40%
Pest megye hátrányos helyzetű kistérsége**
50%
40%
Közép-Dunántúl
50%
50%
Nyugat-Dunántúl
50%
40%
Dél-Alföld
Leghátrányosabb helyzetű
kistérségek**
50%
50%
Dél-Dunántúl
60%
60%
Észak-Alföld
Észak-Magyarország

További információk:
Themis Iroda Kft.
Tel.: 30/205-5653

6 megjegyzés:

  1. MINDENNEK OLVASSA EL EZT A TÉTELET, HOGYAN KÖNYVE HITÉNEK JOGI ÉS BIZONYOS HITELTÁRSASÁGT. A nevem Kjerstin Lis, kölcsön kerestem adósságaim rendezése érdekében, mindenki, akivel csaltam és csaltam, amíg végül megismerkedtem Benjamin úrral. Breil Lee 450 000,00 R kölcsönt tudott kölcsön adni nekem. Segített más kollégáimnak is. Ma az egész széles világ legboldogabb embereként beszélek, és elmondtam magamnak, hogy minden olyan hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünktől, elmondom a nevét az egész széles világnak, és örülök, hogy azt mondhatom, hogy a családom hamarosan visszatért, mert kölcsönre volt szükségem az egész életem elindításához, mivel egyedülálló anyám vagyok 3 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rám lóg, amíg azt nem értettem, hogy az Isten hitelt küldött kölcsönadóként, amely megváltoztatta az életem és a családomé, az istenfélő hitelező, Benjamin úr, ő volt a Megváltó Isten, akit küldtek a családom megmentésére, és először azt hittem, hogy ez nem lehetséges, amíg meg nem kapom a kölcsönt, meghívtam őt a családomhoz. - Összesen olyan párt, amelyet nem hagyott le, és mindenkinek, akinek valódi hitelköltsége van, azt tanácsolom, hogy lépjen kapcsolatba Benjamin Breil Lee úrral e-mailben (lfdsloans@outlook.com), mert ő a legmegértőbb és legszívűbbi hitelező. valaha is gondoskodó szívvel találkoztam. Nem tudja, hogy ezt csinálom azzal, hogy jóindulatát felém terjesztem, de úgy érzem, hogy ezt meg kell osztanom veletek mindenkivel, hogy megszabaduljon a csalóktól, kérlek, vigyázzon a megszemélyesítőktől, és lépjen kapcsolatba a megfelelő kölcsöncéggel. Írjon nekünk: lfdsloans@outlook. com vagy a WhatsApp + 1-989-394-3740. .

    VálaszTörlés
  2. A törvényes hitel megszerzése mindig is hatalmas problémát jelentett olyan sok ügyfél számára, akiknek pénzügyi igényeik vannak. A rossz hitelek és a biztosítékok kérdése az ügyfelek mindig aggódnak, amikor törvényes hitelezőtől kérnek hitelt. De a MIDLAND HITELVÁLLALAT. Ezt a különbséget a hitelezési iparban tette meg. A MIDLAND HITELVÁLLALATOT a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta, hogy helyi és nemzetközi ügyfeleknek kölcsönöket adjon 3% -os kamatláb mellett. Kiváltságot kaptunk arra, hogy kielégítsük az Ön pénzügyi igényeit. A hitelkérdés nem akadályozhatja meg abban, hogy megszerezze a szükséges hitelt.

    Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák: -
    * Befektetői kölcsönök
    * Adósságkonszolidáció
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    Nincs társadalombiztosítás és hitelellenőrzés, 100% -os garancia. Csak annyit kell tennie, hogy tudassa velünk pontosan, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmát. A MIDLAND HITELVÁLLALAT IGEN-t mond, amikor a bankjai NEM-et mondanak. Végül kisméretű hitelcégeket, közvetítőket, kis létszámú pénzügyi intézményeket finanszírozunk, mivel korlátlan tőkénk van. További részletek a kölcsön beszerzéséről: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

    Vállalat neve: MIDLAND CREDIT HOME
    Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
    Vállalat NMLS azonosítója: 315276.
    A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com

    Mottó: Beruházás generációk számára.

    VálaszTörlés
  3. A törvényes hitel megszerzése mindig is hatalmas problémát jelentett olyan sok ügyfél számára, akiknek pénzügyi igényeik vannak. A rossz hitelek és a biztosítékok kérdése az ügyfelek mindig aggódnak, amikor törvényes hitelezőtől kérnek hitelt. De a MIDLAND HITELFIRMA. Ezt a különbséget a hitelezési iparban tette. A MIDLAND HITELVÁLLALATOT a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta, hogy helyi és nemzetközi ügyfeleknek kölcsönöket adjon 3% -os kamatláb mellett. Kiváltságot kaptunk arra, hogy kielégítsük pénzügyi szükségleteit. A hitelkérdés nem akadályozhatja meg a szükséges hitelt.

    Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák: -
    * Befektetői kölcsönök
    * Adósságkonszolidáció
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    Nincs társadalombiztosítás és hitelellenőrzés, 100% -os garancia. Csak annyit kell tennie, hogy tudassa velünk pontosan, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmát. A MIDLAND HITELVÁLLALAT IGEN-t mond, amikor a bankjai NEM-et mondanak. Végül kisméretű hitelcégeket, közvetítőket, kis létszámú pénzügyi intézményeket finanszírozunk, mivel korlátlan tőkével rendelkezünk. További részletek a kölcsön beszerzéséről: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

    Vállalat neve: MIDLAND CREDIT HOME
    Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
    Vállalat NMLS azonosítója: 315276.
    A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com
    Mottó: Beruházás generációk számára.

    VálaszTörlés
  4. Gyors és sürgős hitelre van szüksége? Megbízható és megbízható hitelcég? Itt a lehetőség hitel felvételére, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a kölcsön most e-mailben: (challotloan@gmail.com) A hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  5. Gyors és sürgős hitelre van szüksége? Megbízható és megbízható hitelcég? Itt a lehetőség hitel felvételére, lépjen velünk kapcsolatba e-mailben a kölcsön most e-mailben: (challotloan@gmail.com) A hitelajánlat sürgős.

    VálaszTörlés
  6. A törvényes hitel megszerzése mindig is hatalmas problémát jelentett olyan sok ügyfél számára, akiknek pénzügyi igényeik vannak. A rossz hitelek és a biztosítékok kérdése az ügyfelek mindig aggódnak, amikor törvényes hitelezőtől kérnek hitelt. De a MIDLAND HITELFIRMA. Ezt a különbséget a hitelezési iparban tette. A MIDLAND HITELVÁLLALATOT a hitelező szervezet tanácsa akkreditálta, hogy helyi és nemzetközi ügyfeleknek kölcsönöket adjon 3% -os kamatláb mellett. Kiváltságot kaptunk arra, hogy kielégítsük pénzügyi szükségleteit. A hitelkérdés nem akadályozhatja meg a szükséges hitelt.

    Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák: -
    * Befektetői kölcsönök
    * Adósságkonszolidáció
    * Második jelzálog
    * Üzleti hitelek
    * Személyi kölcsönök
    * Nemzetközi kölcsönök

    Nincs társadalombiztosítás és hitelellenőrzés, 100% -os garancia. Csak annyit kell tennie, hogy tudassa velünk pontosan, mit szeretne, és mi biztosan megvalósítjuk álmát. A MIDLAND HITELVÁLLALAT IGEN-t mond, amikor a bankjai NEM-et mondanak. Végül kisméretű hitelcégeket, közvetítőket, kis létszámú pénzügyi intézményeket finanszírozunk, mivel korlátlan tőkével rendelkezünk. További részletek a hitel beszerzésével kapcsolatban: Kérjük, azonnal válaszoljon erre az e-mailre: midland.credit2@gmail.com

    Vállalat neve: MIDLAND CREDIT HOME
    Vállalati e-mail: midland.credit2@gmail.com
    Vállalat NMLS azonosítója: 315276.
    A vállalat weboldala: midlandcreditonline.com
    Mottó: Beruházás generációk számára.

    VálaszTörlés